sahabat

Selasa, 18 Januari 2011

aku rasa raksasa


2-3 hari nih,aku just duduk di rumah and sometimes hangout dengan beberapa orang monyet.oooppss..hehe.macm biasa,aku slalu tidur dekat2 nak azan subuh sebab layan movies dekat HBO and Star Movies.Movie yang aku layan dekat citu He's Just Not That Into You,Elegacy,The Story Of us,and banyak lagi,lupe habis.And kadang2 pergi hisap rokok dekat depan rumah.sorang2 pun pernah n kadang2 ditemani oleh jiran yg juga seorang BAKAL penghidap kanser paru2 macam aku..ha!ha!ha!.I bangun selalu dekat nak masuk azan Asar.n lepas2 BREAKFAST,selalu main gitar sorang2 and i tgh try lagu Anna Raffali tetapi masih gagal untuk sempurnakannya bila smpai di chorus.and kadang2 layan lagu muzik indie dari barat yang bertemakan 80's and 90's song.malam pula futsal,futsal,futsal.team i semakin teruk dari hari ke hari.macam zombie yang terperangkap mencari daging manusia sehingga ke nafas terakhirnya.Chelsea pun lebih kurang la,nasib baik semalam menang dengan Blackburn 2-0.dah lama aku simpan baju Chelsea tu dalam almari aku.dah lama tak update blog sebab aku lupa password.damn.ni pun buat pasword baru.-__-.thatsthe only story 4 toninght.see ya.peace no war.

3 ulasan:

  1. monyet yer?
    bakal penghidap kanser yer?
    lahabau tol....

    BalasPadam
  2. hram
    lyan blog nmpk
    mcm la rajin sngt nak update smbg
    hg x krja dah ka

    BalasPadam
  3. siapakah gerangan kamu?hahahahaha

    BalasPadam